Voeding

Een gezondere, vitalere versie van jezelf.

Ik ben Kim Nicodem voedingsdeskundig en life coach. Mijn missie is om mensen te laten zien dat een gezonde leefstijl leuk en makkelijk kan zijn.

Ik geloof niet in crash diëten, maar in duurzame gedragsverandering. Door mee te kijken naar welke stappen jou helpen je algehele vitaliteit te verbeteren, werken we samen toe naar een leefstijl en gewicht dat bij je past.

Je leert jezelf te voeden in plaats van te vullen. Met als resultaat een gezondere, vitalere versie van jezelf!

Wat kun je van mij verwachten?

Met mijn enthousiasme en gedrevenheid weet ik je te motiveren en te enthousiasmeren voor een gezonde leefstijl. Ik kijk goed naar wat haalbaar is binnen jouw leven en uitdagingen die daarbij horen, zodat jij duurzaam jouw gedrag kunt veranderen.

Na onze eerste kennismaking starten we het traject met een leefstijl en vitaliteitscheck. Aan het einde van deze sessie heb je de eerste handvatten om verbetering aan te brengen in jouw leefstijl. We brengen in kaart waar je kwaliteiten en valkuilen liggen in jouw leefstijl en stellen haalbare doelen. Zoek je daarna meer begeleiding, kunnen we samen aan de slag in een van onze pakketten, waarin we stap voor stap jouw doelen uit gaan werken in haalbare stappen die jij goed kunt volhouden.

Wil jij ook aan de slag met je voeding en/of leefstijl en kan je hierbij wat hulp gebruiken? Meld je dan nu aan voor een kennismakingsgesprek. 

Together we build a better you!

Aanmelden kennismakingsgesprek