Voeding

Leef & geniet, met een fitte en energieke lifestyle

Hoi,
Ik ben Reinier Bremmer , 23 jaar oud en woonachtig in Rotterdam. Na mijn sportopleiding op het CIOS ben ik mij meer gaan professionaliseren in voeding en lifestyle. In 2016 heb ik mijn opleiding tot gewichtsconsulent afgerond en een jaar later heb ik de specialisatie sport en voeding behaald. Ik blijf mijzelf continu ontwikkelen op het gebied van de nieuwste kennis over voeding en lifestyle.

Door het creëren van de juiste gewoontes ben ik er van overtuigd dat de combinatie voeding en lifestyle voor een positieve verandering kan zorgen in jouw leven. Dit zal niet altijd even makkelijk zijn, maar met inzet, wilskracht en de handvatten die ik aanrijk werken we samen aan de lifestyle die bij jou past.

Een leefstijlverandering draait in mijn ogen niet alleen om het gewicht op de weegschaal. Het gaat er vooral om hoe jij je voelt en waarom je bepaalde keuzes maakt.

Wat kan je tijdens de consulten bij mij verwachten?

Met een consult kun je een persoonlijke begeleiding en benadering verwachten. Ik ben van mening dat verandering in lifestyle een succes wordt als het voortkomt uit het besef dat je het waard bent om in jezelf te investeren en goed voor jezelf te zorgen. Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we kijken naar uw doelen/wensen en hoe we hiermee aan de slag kunnen gaan.

BGN Gewichtsconsulent.

Wij zijn aangesloten bij de BGN. Dit betekent dat de kosten (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden door de verzekering.

Wil jij ook aan de slag met je voeding en/of lifestyle en kan je hierbij wat hulp gebruiken? Meld je dan nu aan voor een kennismakingsgesprek. 

Together we build a better you!

Aanmelden kennismakingsgesprek

[contact-form-7 404 "Not Found"]