ONE ON ONE

De beste resultaten behaal je met een training die volledig op jou is afgestemd. En dat kun je verwachten bij One-On-One. Wil je afvallen, fit worden of gewoon lekker sporten? Eén van onze gekwalificeerde personal trainers motiveert, ondersteunt en staat je bij om je doelen snel en verantwoord te behalen. En dat al met slechts tweemaal per week 30 minuten trainen.

Voordat we beginnen…

Natuurlijk willen we je eerst leren kennen
Wie jij bent is voor ons net zo belangrijk als het opstellen van een gepersonaliseerd trainingsprogramma. Dit kan immers niet zonder elkaar. We nemen daarom tijdens een intakegesprek uitgebreid de tijd om stil te staan bij jou.

Net zo belangrijk is dat je ons leert kennen
We bieden een gratis introductietraining aan waarin je kennis maakt met onze aanpak, je eigen personal trainer en de inhoud van jouw training.

Jouw gepersonaliseerde trainingsprogramma
Je personal trainer stelt een persoonlijk programma voor je op om jouw beoogde doelen te behalen. Hierbij is natuurlijk rekening gehouden met eventuele klachten of specifieke wensen. Een training duurt 30 minuten.

Algemene voedingstips
Goed eten en drinken helpt bij het gezonder en fitter worden. En zorgt dat je sneller jouw specifieke doel behaalt. We ondersteunen je daarom graag bij het maken van de juiste keuzes rondom voeding. Je ontvangt van ons een aantal belangrijke voedingstips die jou helpen je doel te bereiken.

Tussentijds

Jouw resultaten
1 keer per maand nemen we de tijd om stil te staan bij de voortgang van je training. Het trainingsprogramma kan op basis hiervan bijgesteld worden.

Hoe vind je het gaan?
Ben je tevreden? Dan zijn wij dit ook. Heb je feedback? Schroom dan niet om dit met ons te bespreken. Wij luisteren graag naar je.

Na afloop

Het vervolg
Na 12 weken intensief samen getraind te hebben, worden de eindresultaten uitgebreid besproken en het trainingsprogramma geëvalueerd. We hopen natuurlijk dat je tevreden bent. Ben je enthousiast en wil je graag door? Samen met je personal trainer bepaal je welke invulling je hieraan geeft.

Gratis proefles aanvragen

Boek nu jouw gratis proefles

Wil jij onze personal training lessen ervaren? Profiteer van de voordelen met een gratis vrijblijvende proefles!

Personal trainers met jarenlange ervaring
Direct resultaten boeken
Begeleiding met je voeding/eetpatroon
Blijvende motivatie – geen standaard sportschool

Gratis proefles aanvragen

IMPRESSIE VAN ONZE TRAININGEN

Junior personal trainer

2 keer per week 30 minuten personal training - Minimaal 3 maanden

€ 60 per uur

Gratis proefles aanvragen

Advanced personal trainer

2 keer per week 30 minuten personal training - Minimaal 3 maanden

€ 75 per uur

Gratis proefles aanvragen

Senior personal trainer

2 keer per week 30 minuten personal training - Minimaal 3 maanden

€ 90 per uur

Gratis proefles aanvragen