MORE ON ONE

MORE ON ONE

Bij Body Balance Personal Training kun je terecht voor uitdagende groepslessen.
Wil je één keer per week trainen of vaker? Het is allemaal mogelijk.

Circuittraining
Een heel effectieve manier om te werken aan je uithoudingsvermogen, kracht en souplesse. Onder begeleiding van een ervaren, gekwalificeerde personal trainer wordt aandacht geschonken aan circuittraining, intervaltraining en krachttraining. Onze circuittrainingen worden zowel binnen als buiten gehouden. Een training duurt 45 minuten.

Yoga
De Yoga lessen die bij Body Balance Personal Training worden gegeven zijn gebaseerd op Basis Hatha Yoga. Hatha Yoga maakt het lichaam sterk, soepel en ontspannen. Een flexibel en sterk lichaam geeft een gevoel van vrijheid. Het is heerlijk om te doen na of juist voor een drukke dag of week. Het geeft namelijk totale ontspanning maar ook energie. Yoga betekent letterlijk “verbinding, vereniging of eenheid.” Door het beoefenen van Yoga voel je je meer verbonden met jezelf en je lichaam. Je ontdekt steeds meer mogelijkheden en ruimte in jezelf en daardoor ook in je leven. Een training duurt 60 minuten.

 

Maar er is nóg meer

Naast circuittraining en Yoga biedt Body Balance Personal Training nog meer uitdagende More-On-One trainingen. Zoals de Gladiator Workout, waarbij je een gevarieerde fullbody training kan verwachten. Bij Boxing Cardio wordt op een speelse manier je conditie naar een hoger level getild.

Bij Body Balance Personal Training werken we continu aan een het optimaliseren van onze dienstverlening en zo ook ons rooster. Houd je Virtuagym account in de gaten voor nieuwe lessen. Heb je suggesties voor lessen? Laat het ons weten!

IMPRESSIE MORE ON ONE TRAININGEN

Tarieven

  • 1 keer per week 45 minuten trainen (+ gratis toegang tot aansluitend Buikspierkwartier) | 42,50 euro per maand
  • 2 keer per week 45 minuten trainen (+ gratis toegang tot aansluitend Buikspierkwartier) | 67,50 euro per maand
  •  Onbeperkt trainen | 87,50 euro per maand

    AANMELDING PROEFTRAINING MORE-ON-ONE


    ROOSTER