Four on one

Krijg persoonlijke aandacht van de trainer én train samen in een groep van maximaal vier personen. Dat is het idee achter onze Four-on-One. Je traint heel intensief in een kleine groep en dit werkt extra motiverend en uitdagend. Je schrijft je individueel in, maar je kan ook trainen met je vaste groep. Wil je één keer per week trainen of vaker? Het is allemaal mogelijk.

Kennismaking

Het is belangrijk dat we je eerst leren kennen. We nemen daarom tijdens een intakegesprek uitgebreid de tijd om stil te staan bij jou. Dat is nodig om rekening te kunnen houden met jouw levensstijl, eventuele klachten of specifieke wensen.

Ook maak jij natuurlijk kennis met ons. In een gratis proefles ervaar je onze manier van trainen en ontmoet je onze leden en trainers. Zo kom je er zelf achter of een Four-on-One abonnement iets voor je is.

SUMMER FIT DEAL

Ga nu aan de slag met je goede voornemens en komt sporten bij BBPT!
Speciaal voor jou hebben we een mooie kortingsactie om je net dat duwtje te geven dat je misschien nodig hebt. Together we build a better you:)

Hoe verloop trainen bij body balance?

Gebaseerd op 64 recensies
Loket Vier
Loket Vier
2022-09-12
Great (non-judgemental, inclusive) atmosphere. Friendly and professional trainers who give their full attention to your progress and are not afraid to intervene when you do something wrong. The program has a logical build-up that allow you to reach your goals within your abilities.
Jade Victoria
Jade Victoria
2022-06-24
Blayze Kryztal
Blayze Kryztal
2022-05-06
Maarten van der Kooij
Maarten van der Kooij
2022-04-15
Boris Glušica
Boris Glušica
2022-03-25
Awesome workouts, experienced and qualified personal trainers, and a very professional studio. Highly recommended!
Sabine Verdaasdonk
Sabine Verdaasdonk
2022-03-22
Franka S
Franka S
2021-10-14
Er hangt een fijne sfeer waardoor je je meteen welkom voelt! Alle trainers zijn gemotiveerd en sociaal. Zelf heb ik Pauline als trainster waar ik heel blij mee ben! Ze laat je inzien dat je meer aankan dan je denkt en na de training kom ik altijd voldaan thuis. Zeker een aanrader!!
Roxanne Vroegindeweij
Roxanne Vroegindeweij
2021-09-22
Sinds april train ik bij Paulien en ik ben zeer tevreden. Geen enkele training is hetzelfde. Ze is super creatief, enthousiast, én prikkelt me iedere keer weer om volledig tot het uiterste te gaan. De focus van de training bepalen we gezamenlijk en de maandelijkse meet momenten geven, naast de subjectieve beleving, een goed beeld van de vooruitgang. Echt een fijne manier van trainen!
Stdesign B
Stdesign B
2021-09-10
Thomas Ottens
Thomas Ottens
2021-08-29
Ik train hier al 3 jaar en ben heel tevreden. Door de 1-op-1 begeleiding blijf ik gemotiveerd. Iedereen is supervriendelijk. Mijn trainers Jairo, Joel en Paulien zijn altijd vrolijk en enthousiast. Here to stay!

Start vandaag
Met trainen

1X PER WEEK TRAINEN

Maandelijks opzegbaar

€ 110,- PER PERSOON PER MAAND

2X PER WEEK TRAINEN

Maandelijks opzegbaar

€ 175,- PER PERSOON PER MAAND

Onbeperkt trainen

Maandelijks opzegbaar

€ 250,- PER PERSOON PER MAAND

Gratis proefles

FAQ

Nee, maar we ondersteunen je wel bij het maken van de juiste keuzes rondom voeding. Je ontvangt van ons een aantal belangrijke voedingstips die jou helpen je doel te bereiken.

Zeker niet. Onze ervaren trainers begeleiden jou om de oefeningen op de juiste manier uit te voeren. Het is geen enkel probleem als er een beginner meedoet met onze trouwe klanten: elke oefening kan worden aangepast op jouw niveau. Juist in de Four-on-One heeft de trainer voldoende gelegenheid om zijn tijd en aandacht netjes te verdelen.

Omdat we op afspraak werken, hebben we met elkaar een contract in plaats van een abonnement. Wij werken met periodes van 3 maanden voor een optimaal resultaat. Na deze drie maanden heb je zelf de keuze om door te gaan of niet.

Bij BBPT hebben we maandelijkse meetmomenten. Er wordt dan van een zevental punten de omtrek in centimeters opgemeten. Zo kunnen wij jouw progressie vastleggen en monitoren.