FOUR ON ONE

Krijg persoonlijke aandacht van de trainer én train samen in een groep van maximaal vier personen. Dat is het idee achter onze Four-on-One, bij anderen ook wel bekend als small group training. Je traint heel intensief in een kleine groep en dit werkt extra motiverend en uitdagend. Je kunt je eigen groep starten, maar je ook individueel inschrijven voor de lessen. Wil je één keer per week trainen of vaker? Het is allemaal mogelijk.

Voordat we beginnen…

Natuurlijk willen we je eerst leren kennen
Wie jij bent is voor ons net zo belangrijk als het opstellen van een trainingsprogramma. Dit kan immers niet zonder elkaar. Tijdens een intakegesprek maken we daarom graag kennis met je.

Net zo belangrijk is dat je ons leert kennen
We bieden een gratis introductietraining aan waarin je kennis maakt met onze aanpak, onze eigen personal trainers en de inhoud van de Four-on-One training.

Tussentijds

Hoe vind je het gaan?
Na de eerste maand nemen we de tijd om stil te staan bij je ervaringen en de voortgang van je trainingen. Ben je tevreden? Dan zijn wij dit ook. Heb je feedback? Schroom dan niet om dit met ons te bespreken. Wij luisteren graag naar je. Onze personal trainers stemmen onderling af hoe jij je ontwikkelt in de trainingen.

Trainingen op maat

Onze personal trainers stellen afwisselende groepstrainingen op, die op maat zijn gemaakt voor jou en de andere groepsleden. Een training bestaat vaak uit meerdere onderdelen waarbij gewerkt wordt aan de conditie, kracht, flexibiliteit en stabiliteit. Er wordt natuurlijk rekening gehouden met persoonlijke wensen en/of specifieke klachten. Elke training duurt 45 minuten.

Inschrijven voor een les

Met jouw Virtuagym account heb je eenvoudig inzicht in het Four-On-One rooster en reserveer je in een handomdraai de les waaraan je wil deelnemen.

Je eigen groep, je eigen tijd

Ook bieden we de mogelijkheid om jullie als groep in te schrijven. Samen met onze trainers bekijken we dan de mogelijkheden om een extra les voor jullie in het rooster op te nemen. Een vast tijdstip die aansluit bij ieders agenda. Informeer naar de mogelijkheden!

Gratis proefles aanvragen

Boek nu jouw gratis proefles

Wil jij onze personal training lessen ervaren? Profiteer van de voordelen met een gratis vrijblijvende proefles!

Personal trainers met jarenlange ervaring
Direct resultaten boeken
Begeleiding met je voeding/eetpatroon
Blijvende motivatie – geen standaard sportschool

Gratis proefles aanvragen

IMPRESSIE FOUR ON ONE TRAININGEN

1 x per week trainen

45 minuten personal training in een kleine groep van maximaal 4 personen

Maandelijks opzegbaar

€ 110
per persoon per maand

Gratis proefles aanvragen

2 x per week trainen

45 minuten personal training in een kleine groep van maximaal 4 personen

Maandelijks opzegbaar

€ 175
per persoon per maand

Gratis proefles aanvragen

Onbeperkt trainen

45 minuten personal training in een kleine groep van maximaal 4 personen en 1 x per week een More on One training

Maandelijks opzegbaar

€ 250
per persoon per maand

Gratis proefles aanvragen

Veelgestelde vragen

Ben ik verplicht om met 4 mensen deel te nemen?

Nee. Het Four on One concept is niet gebaseerd op het meenemen van 4 mensen. Je kan individueel ook meedoen aan een Four on One training. Het voordeel is juist dat je 1 personal trainer deelt met 4 personen. Zo heb je dus voor relatief weinig kosten toch de begeleiding van een personal trainer en werk je in groepsverband (small group training).

Wat is small group training?

Met small group training train je met een beperkt aantal mensen met de aandacht van één instructeur. Onze trainingen verschillen met die van een standaard sportschool. Het verschil zit hem met name in de persoonlijke aandacht, en de ervaring en deskundigheid van de instructeurs.

Rooster