FOUR ON ONE

FOUR ON ONE


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/errol/domains/bodybalancepersonaltraining.nl/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/formatting.php on line 53

Haal het maximale uit een personal trainer, maar deel de kosten met z’n 4-en. Dat is het idee achter Four-on-One. Je traint heel intensief in een kleine groep en dit werkt extra motiverend en uitdagend. Je kunt je eigen groep starten, maar je ook individueel inschrijven voor de lessen. Wil je één keer per week trainen of vaker? Het is allemaal mogelijk.


Voordat we beginnen…

Natuurlijk willen we je eerst leren kennen
Wie jij bent is voor ons net zo belangrijk als het opstellen van een trainingsprogramma. Dit kan immers niet zonder elkaar. Tijdens een intakegesprek maken we daarom graag kennis met je.

Net zo belangrijk is dat je ons leert kennen
We bieden een gratis introductietraining aan waarin je kennis maakt met onze aanpak, onze eigen personal trainers en de inhoud van de Four-on-One training.

Trainingen op maat
Onze personal trainers stellen afwisselende groepstrainingen op, die op maat zijn gemaakt voor jou en de andere groepsleden. Een training bestaat vaak uit meerdere onderdelen waarbij gewerkt wordt aan de conditie, kracht, flexibiliteit en stabiliteit. Er wordt natuurlijk rekening gehouden met persoonlijke wensen en/of specifieke klachten. Elke training duurt 50 minuten.

Inschrijven voor een les
Met jouw Vituagym account heb je eenvoudig inzicht in het Four-On-One rooster en reserveer je in een handomdraai de les waaraan je wil deelnemen. Ook bieden we de mogelijkheid om jullie als groep in te schrijven.


Tussentijds

Hoe vind je het gaan?
Na de eerste maand nemen we de tijd om stil te staan bij je ervaringen en de voortgang van je trainingen. Ben je tevreden? Dan zijn wij dit ook. Heb je feedback? Schroom dan niet om dit met ons te bespreken. Wij luisteren graag naar je. Onze personal trainers stemmen onderling af hoe jij je ontwikkelt in de trainingen.


Tarieven

1 keer per week 45 minuten trainen | 105 euro per maand
2 keer per week 45 minuten trainen | 170 euro per maand
Onbeperkt trainen + 1 keer in de week een more-on-one training | 255 euro per maand

Impressie trainingen

 

Aanmelding proeftraining Four-On-One

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer:

Uw bericht

Rooster